Tietoja palvelusta

Kuka tätä palvelua tarjoaa

Vastuullinen palveluntarjoaja: Kirjastopalvelu Oy

Palvelun on kehittänyt Kirjastopalvelu Oy yhteistyössä NorgesFilm AS kanssa.

Palvelun teknisen toteuksen on tehnyt NorgesFilm AS.

Palvelun avulla yleiset kirjastot pystyvät tarjoamaan digitaalisia elokuvia lainaajilleen. Tarjolla olevat elokuvat on valittu Kirjastopalvelun informaatikkojen toimesta pyrkien hyvään laatuun, sisältöjen monipuolisuuteen ja siihen, että tarjolla on sisältöä eri katsojaryhmille.

Huomioiden elokuvayhtiöiden ja jakelijoiden lisenssiehtojen rajoitteet, pyrimme valitsemaan mukaan parhaat elokuvat kaikista tyylilajeista. Työskentelemme jatkuvasti uusien lisenssisopimusten saamiseksi ja valikoiman laajentamiseksi. Painotamme valikoimassa suomalaisia ja eurooppalaisia laatuelokuvia, koska tavoitteenamme on täydentää kaupallisten tilausohjelmapalveluiden tarjontaa. Tämän vuoksi emme myöskään tavoittele kaikkien elokuvien saamista palveluun, vaan huolellisesti muodostettuun valikoimaan, jollaisen löytäminen muualta on vaikeaa.

Turvallisuudesta

Ainoastaan rekisteröityneillä kirjastojen asiakkailla on pääsy elokuviin. Kaikki elokuvat ovat DRM-suojattuja, jolloin elokuvan katsominen on mahdollista vain palvelun, automaattisesti käyttäjän päätelaitteelle, toimittaman aikarajoitetun salauksenpurkuavaimein avulla.

Käyttöoikeudesta

Lainattavat elokuvat ovat käytettävissä vain yksityiseen katseluun, julkinen esittäminen on kiellettyä. Palvelussa on elokuvia suomalaisilta ja ulkomaisilta elokuvatuottajilta sekä lapsille että aikuislle.

Henkilötietojen käsittely ja tietosuoja-asetus

Tämä on Kirjastopalvelu Oy:n henkilötietolain (523/1999) 10 ja 24 § mukainen tietosuojaseloste. Laadittu 16.05.2018.

Tämä verkkosivusto ja sen toimittaja Kirjastopalvelu Oy eivät hallitse tai tallenna mitään henkilökohtaisia tietoja.

Tiedot, joita sivusto tukee, ovat kirjastokortin tunnus, jotta käyttäjä voi lainata elokuvia. Tiedot, jotka yhdistävät kortin numeron sen omistajaan, käsitellään kirjaston omassa järjestelmässä. Tämän sivuston käyttäjätietoja ei myydä eikä siirretä kolmansille osapuolille.

 


Palaute